Vistas biezeņzupa franču gaumē

Vistas biezeņzupa franču gaumē Foto: Vistas biezeņzupa franču gaumē

Sastāvdaļas

  • 2 vārīti olu dzeltenumi
  • 40 g baltmaizes (bez garozas)
  • 750 ml vistas buljona
  • 100 g baltu sēņu
  • 1/2 saišķīša pētersīļu
  • 30 g sviesta
  • 2 vistas filejas
  • 130 ml saldā krējuma
  • sāls, pipari
  • šķipsniņa malta muskatrieksta

Pagatavošana

  1. Maizi izmērcē, lej katlā pusi vistas buljona, pievieno maizi un uzvāra.
  2. Sēnes un pētersīļus sakapā.
  3. Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas filejas gabaliņus.
  4. Pannā pievieno sēnes, uzlej atlikušo vistas buljonu un vāra 10 minūtes.
  5. Gaļu, sēnes, maizi ar buljonu, pētersīļus, vārītos olu dzeltenumus sakuļ ar blenderi.
  6. Lej katlā un pievieno saldo krējumu.
  7. Katlā pievieno sāli, piparus, maltu muskatriekstu, samaisa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes