Sastāvdaļas
- 2 vārīti olu dzeltenumi
- 40 g baltmaizes (bez garozas)
- 750 ml vistas buljona
- 100 g baltu sēņu
- 1/2 saišķīša pētersīļu
- 30 g sviesta
- 2 vistas filejas
- 130 ml saldā krējuma
- sāls, pipari
- šķipsniņa malta muskatrieksta
Pagatavošana
- Maizi izmērcē, lej katlā pusi vistas buljona, pievieno maizi un uzvāra.
- Sēnes un pētersīļus sakapā.
- Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas filejas gabaliņus.
- Pannā pievieno sēnes, uzlej atlikušo vistas buljonu un vāra 10 minūtes.
- Gaļu, sēnes, maizi ar buljonu, pētersīļus, vārītos olu dzeltenumus sakuļ ar blenderi.
- Lej katlā un pievieno saldo krējumu.
- Katlā pievieno sāli, piparus, maltu muskatriekstu, samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!