Pankūkas ar malto vistas gaļu

Slinkās pankūkas ar malto vistas gaļu Foto: Pankūkas ar malto vistas gaļu

Sastāvdaļas

  • 250 g kviešu miltu
  • 2 olas
  • 1 tējkarote cukura
  • 300 g malta vistas gaļa
  • 40 g zaļo loku
  • melnie pipari pēc garšas
  • 250 g kefīra
  • 0,5 tējkarotes sāls
  • 0,25 tējkarotes sodas
  • 50 ml piena
  • 2 ēdamkarotes saulespuķu eļļas

Pagatavošana

  1. Uzkarsē eļļu pannā. Apcep tajā malto gaļu līdz gatavībai. Cepšanas laikā pievienojiet sasmalcinātu sīpolu, piparus un sāli pēc garšas. Ielej pienu. Gatavojiet tajā malto gaļu 3 minūtes.
  2. Atdzesē pildījumu. Tikmēr sagatavo mīklu. Bļodā sajauc olas ar kefīru. Pievieno cukuru un sāli. Maisījumam pakāpeniski pievieno miltus. Sajauc ar putojamo slotiņu.
  3. Tagad pievienojiet cepamo sodu un atdzesētu pildījumu. Samaisiet un atstājiet maisījumu nostāvēties 10 minūtes. Uzkarsē eļļu pannā. Liek tajā mīklas porcijas tā, lai pankūkas nesaskartos viena ar otru. Cepšanas laikā mīkla izpletīsies.
  4. Cepiet pankūkas uz vidējas uguns no abām pusēm pāris minūtes. Jāveidojas zeltaini brūnai garoziņai.
  5. Novietojiet gatavos pankūkas uz papīra dvieļa, lai absorbētu lieko eļļu. Pasniedz vēl siltas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes