Vista vīna mērcē

Vista vīna mērcē Foto: Vista vīna mērcē

Sastāvdaļas

  • 1 vidēja lieluma vista
  • 150 g augu eļļas
  • 1 sīpols
  • 3 - 4 tomāti bez mizas
  • 1 kg kartupeļu
  • 1 glāze vīna
  • sāls
  • pētersīļu zaļumi
  • pipari
  • ķiploks

Pagatavošana

  1. Notīrītu sagrieztu vistu pārlej ar eļļu un sautē.
  2. Īsi pirms gatavības pieber sasmalcinātu sīpolu un apcep gaiši brūnu.
  3. Gatavo vistas gaļu izņem, bet pie sīpoliem pieliek sagrieztus tomātus un sasmalcinātu ķiploku, sāli, piparus un vīnu.
  4. Kad mērce mazliet sabiezē, to pārlej traukā sakārtotai vistai, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes