Skābā krējuma kēkss

Viegli un ātri pagatavojams - Skābā krējuma kēkss Foto: Skābā krējuma kēkss

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta
  • 200 g skābā krējuma
  • 1 glāze cukura
  • 2 olas
  • 1/2 tējkarotes dzēstas sodas
  • sāls
  • 2 glāzes miltu
  • 2 nelieli āboli

Pagatavošana

  1. Sviestu izkausē un mazliet atdzesē.
  2. Cukuru sakuļ ar olām, pievieno skābo krējumu, sāli, sviestu, sodu un miltus.
  3. Ābolus nomizo, izņem serdes un sarīvē uz rupjas rīves.
  4. Ābolus pievieno miltu maisījumam, kārtīgi samaisa.
  5. Mīklu liek ietaukotā un ar rīvmaizi pārkaisītā veidnē.
  6. Cep krāsnī, 180 °C temperatūrā, 40-50 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes