Pīrāgs ar malto gaļu un kartupeļiem

Pīrāgs ar malto gaļu un kartupeļiem Foto: Pīrāgs ar malto gaļu un kartupeļiem

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 250 g majonēzes
  • 250 g skābā krējuma
  • 3 olas
  • 300-350 g miltu
  • 1 tējkarote dzēstas sodas
  • sāls
 
Pildījumam:
  • 300 g maltās gaļas
  • 400 g rupji rīvētu kartupeļu
  • 1 sīpols
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Samaisa majonēzi, skābo krējumu, olas un sāli.
  2. Pievieno sodu, miltus, samīca mīklu.
  3. Veidnē liek pusi mīklas, tad maltās gaļas maisījumu, virsū - atlikušo mīklu.
  4. Cep 180°C temperatūrā, 1 stundu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes