Sastāvdaļas
- 700 g liellopu gaļas mīkstuma
- 250-300 g šampinjonu
- 2 sīpoli
- 150 g skābā krējuma
- 70 g siera
- sinepes
- sviests
- pētersīļi, dilles
- ķimenes, oregano, pipari
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolus sakapā,liek karstumizturīgos, māla podiņos, katrā podiņā liek arī gabaliņu sviesta.
- Gaļu sagriež vidēja lieluma gabaliņos, liek podiņos, uzkaisa garšvielas,zaļumus, sāli, piparus.
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai, podiņus liek tajā, uz 1 stundu.
- Pēc stundas, podiņos liek sagrieztus šampinjonus, sinepes, samaisītas ar skābo krējumu, turpina cept 20 minūtes.
- Nobeigumā, uzkaisa rīvētu sieru un patur, kamēr tas izkūst.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!