Liellopu gaļa ar sēnēm podiņos

Liellopu gaļa ar sēnēm podiņos Foto: Liellopu gaļa ar sēnēm podiņos

Sastāvdaļas

  • 700 g liellopu gaļas mīkstuma
  • 250-300 g šampinjonu
  • 2 sīpoli
  • 150 g skābā krējuma
  • 70 g siera
  • sinepes
  • sviests
  • pētersīļi, dilles
  • ķimenes, oregano, pipari
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolus sakapā,liek karstumizturīgos, māla podiņos, katrā podiņā liek arī gabaliņu sviesta.
  2. Gaļu sagriež vidēja lieluma gabaliņos, liek podiņos, uzkaisa garšvielas,zaļumus, sāli, piparus.
  3. Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai, podiņus liek tajā, uz 1 stundu.
  4. Pēc stundas, podiņos liek sagrieztus šampinjonus, sinepes, samaisītas ar skābo krējumu, turpina cept 20 minūtes.
  5. Nobeigumā, uzkaisa rīvētu sieru un patur, kamēr tas izkūst.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes