Sastāvdaļas
120 cepumi piecām kārtām
Laukums 6 x 4 cepumi
Augstums 5 kārtas cepumi
Pildījums 4 kārtas:
- 120 Selgas cepumi (labāk pirkt sveramos, tā sanāk lētāk)
- 7 Selgas cepumus (drupinātus) pārkaisīšanai
- saldais krējums 35 % 500 ml (biezpienam + dekorēšanai)
- ievārījums pēc garšas (mēs likām aliču ievārījumu)
- biezpiens 180 g + cukurs + saldais krējums vai biezpiena Kārums sieriņi,
- Baltais saldais biezpiens ar marmelādes gabaliņiem 2 x 100 g
- 10 mandarīni rotāšanai
- 7 drupināti Selgas cepumi pārkaisīšanai (caur sietiņu tad vienāda frakcija sanāks)
Pagatavošana
- Virsējo un malas pārziež ar saputotu saldo krējumu, pārkaisa ar drupinātiem cepumiem un rotā ar mandarīnu šķēlītēm.
- Liekam ledusskapī uz 24 stundām.
- Visas sastāvdaļas var mainīt pēc sirds patikas.
- Selgas cepumi šai tortei der ideāli, jo ļoti labi uzsūc mitrumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!