Selgas cepumu torte ar biezpienu

Selgas cepumu torte ar biezpienu Foto: Aleksandrs Bukovskis
  ● 120 cepumi piecām kārtām.
  ● Laukums 6 x 4 cepumi.
  ● Augstums 5 kārtas cepumi.
  ● Pildījums 4 kārtas.
 
  ● 120 Selgas cepumi (labāk pirkt sveramos, tā sanāk lētāk)
  ● 7 Selgas cepumus (drupinātus) pārkaisīšanai
  ● saldais krējums 35 % 500 ml (biezpienam + dekorēšanai)
  ● ievārījums pēc garšas (mēs likām aliču ievārījumu)
  ● biezpiens 180 g + cukurs + saldais krējums vai biezpiena Kārums sieriņi, Baltais saldais biezpiens ar marmelādes gabaliņiem 2 x 100 g
  ● 10 mandarīni rotāšanai
  ● 7 drupināti Selgas cepumi pārkaisīšanai (caur sietiņu tad vienāda frakcija sanāks)
 
Virsējo un malas pārziež ar saputotu saldo krējumu, pārkaisa ar drupinātiem cepumiem un rotā ar mandarīnu šķēlītēm.  Liekam ledusskapī uz 24 stundām.
 
Visas sastāvdaļas var mainīt pēc sirds patikas. Selgas cepumi šai tortei der ideāli, jo ļoti labi uzsūc mitrumu.
 
Labu apetīti! Lai izdodas.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes