Selgas cepumu torte ar biezpienu

Selgas cepumu torte ar biezpienu Foto: Selgas cepumu torte ar biezpienu

Sastāvdaļas

120 cepumi piecām kārtām
Laukums 6 x 4 cepumi
Augstums 5 kārtas cepumi

Pildījums 4 kārtas:

  • 120 Selgas cepumi (labāk pirkt sveramos, tā sanāk lētāk)
  • 7 Selgas cepumus (drupinātus) pārkaisīšanai
  • saldais krējums 35 % 500 ml (biezpienam + dekorēšanai)
  • ievārījums pēc garšas (mēs likām aliču ievārījumu)
  • biezpiens 180 g + cukurs + saldais krējums vai biezpiena Kārums sieriņi,
  • Baltais saldais biezpiens ar marmelādes gabaliņiem 2 x 100 g
  • 10 mandarīni rotāšanai
  • 7 drupināti Selgas cepumi pārkaisīšanai (caur sietiņu tad vienāda frakcija sanāks)

Pagatavošana

  1. Virsējo un malas pārziež ar saputotu saldo krējumu, pārkaisa ar drupinātiem cepumiem un rotā ar mandarīnu šķēlītēm.  
  2. Liekam ledusskapī uz 24 stundām.
  3. Visas sastāvdaļas var mainīt pēc sirds patikas.
  4. Selgas cepumi šai tortei der ideāli, jo ļoti labi uzsūc mitrumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes