Sastāvdaļas
- 4 vidēja lieluma baklažāni
- 2-3 vidēja lieluma sīpoli
- 4 cieti vārītas olas
- 4 lielas baravikas vai šampinjoni
- sviests
- augu eļļa
- 1 ēdamkarote miltu
- 1 glāze skābā krējuma
- dilles, pētersīļi pēc garšas
- sāls, malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Baklažānus nomizo, sagriež vidēja lieluma gabaliņos, mazliet uzber sāli un atstāj uz 1 stundu.
- Sēnes izvāra, sagriež mazos gabaliņos, apcep sviestā, kopā ar sakapātiem sīpoliem.
- Baklažāniem nospiež lieko šķidrumu un apcep augu eļļā.
- Keramikas podiņos kārtās liek baklažānus, sēnes ar sīpoliem, šķēlītēs sagrieztas cieti vārītas olas.
- Uzber sāli, piparus, virsū liek vēl kārtu ar baklažāniem, pārlej ar skābo krējumu, cep krāsnī.
- Pirms pasniegšanas, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!