Sastāvdaļas
- 500 g jēra gaļas
- 4 ēdamkarotes sviesta
- 200 ml pusvārītu rīsu
- sāls un pipari pēc garšas
Jogurta mērcei:
- 1 ēdamkarote miltu
- 4 ēdamkarotes sviesta
- 400 ml jogurta
- 5 olas
- sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sagrieziet gaļu vienādos gabaliņos, katru apkaisiet ar sāli un pipariem, tad iesmērējiet DELIMANO cepšanas formu ar sviestu, ielieciet tajā gaļu un cepiet 170°C temperatūrā.
- Cepot ik pa laikam gaļu aplejiet ar tās sulu.
- Kad gaļa ir pusgatava, sajauciet to ar pusvārītiem rīsiem, tad izņemiet cepšanas formu no krāsns un nolieciet malā, līdz sagatavojat jogurta mērci.
- Sajauciet miltus un sviestu DELIMANO bļodā, kamēr iegūta vienmērīga konsistence.
- Atsevišķā bļodā sajauciet jogurtu, sāli, piparus un olas, iegūstot viendabīgu masu, pievienojiet miltu un sviesta maisījumu.
- Ielejiet jogurta mērci cepšanas formā, samaisiet to ar gaļas gabaliņiem un cepiet 30 minūtes.
Recepte tapusi sadarbībā ar DELIMANO
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!