Cepta jēra gaļa jogurta mērcē

Cepta jēra gaļa jogurta mērcē Foto: Cepta jēra gaļa jogurta mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g jēra gaļas
  • 4 ēdamkarotes sviesta
  • 200 ml pusvārītu rīsu
  • sāls un pipari pēc garšas

Jogurta mērcei:

  • 1 ēdamkarote miltu
  • 4 ēdamkarotes sviesta
  • 400 ml jogurta
  • 5 olas
  • sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sagrieziet gaļu vienādos gabaliņos, katru apkaisiet ar sāli un pipariem, tad iesmērējiet DELIMANO cepšanas formu ar sviestu, ielieciet tajā gaļu un cepiet 170°C temperatūrā.
  2. Cepot ik pa laikam gaļu aplejiet ar tās sulu.
  3. Kad gaļa ir pusgatava, sajauciet to ar pusvārītiem rīsiem, tad izņemiet cepšanas formu no krāsns un nolieciet malā, līdz sagatavojat jogurta mērci.
  4. Sajauciet miltus un sviestu DELIMANO bļodā, kamēr iegūta vienmērīga konsistence.
  5. Atsevišķā bļodā sajauciet jogurtu, sāli, piparus un olas, iegūstot viendabīgu masu, pievienojiet miltu un sviesta maisījumu.
  6. Ielejiet jogurta mērci cepšanas formā, samaisiet to ar gaļas gabaliņiem un cepiet 30 minūtes.

Recepte tapusi sadarbībā ar DELIMANO

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes