Zemenes kokosriekstu skaidiņās

Zemenes kokosriekstu skaidiņās Foto: Zemenes kokosriekstu skaidiņās

Sastāvdaļas

  • zemenes
  • baltā šokolāde
  • piens
  • kokosriekstu skaidiņas

Pagatavošana

  1. Šokolādi sasmalcina, ieber kastrolī un pielej mazliet piena. Tad liek karstā ūdens peldē un, nepārtraukti maisot karsē, līdz šokolāde izkūst. Noņem no uguns un maisot nedaudz atdzesē.
  2. Zemenes pa vienai, turot aiz kauslapām vai, uzdurot uz koka iesmiņa, iemērc siltajā šokolādē un tūlīt pēc tam apviļā kokosriekstu skaidiņās. Lai glazūra būtu mazliet šķidrāka un spīdīgāka, tai var pievienot nedaudz eļļas.
  3. Kārto uz šķīvja vai paplātes, kas pārklāta ar cepamo papīru.
  4. Noliek vēsā vietā, lai šokolāde sacietē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes