Sastāvdaļas
- 600 g foreļu
- 60 g sviesta
- 4 olas
- 1 vēršacs
- sāls
- pipari
- 1 - 2 ēdamkarotes smalki sagrieztu zaļumu ( estragons vai pētersīļi)
Pagatavošana
- Foreles notīra un nomazgā, pēc tam zivis uzšķērž, nogriež muguras spuras.
- Sagatavotas zivis cep no abām pusēm stipri sakarsētā sviestā, līdz rodas kraukšķoša garoziņa.
- Sakuļ olas, uzber sāli, piparus un ar šo maisījumu pārlej zivis, pēc tam cep cepeškrāsnī 3 - 5 minūtes.
- Zivis apkaisa ar zaļumiem, virsū garnēšanai uzliek vēršaci un pasniedz uz pannas.
Recepte domāta 2- 3 porcijām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!