Burkānu torte

Burkānu torte Foto: Burkānu torte

Sastāvdaļas

  • 250 g vārītu burkānu
  • 100 g margarīna
  • 100 g cukura
  • 2 olas
  • 100 g miltu
  • 1/2 citrona
  • 1 naža gals cepamā pulvera

Pagatavošana

  1. Izvārītus burkānus notīra, sarīvē vai samaļ.
  2. Margarīnu ar cukuru samaisa, pievieno olas, pierīvē citrona miziņu, piespiež sulu.
  3. Šai masai pievieno burkānus, miltus, cepamo pulveri.
  4. Masu pilda ietaukota veidnē, cep.
  5. Pēc tam atdzesē un pārkaisa ar sarīvētiem burkāniem un pūdercukuru vai uzklāj saputotu skābu krējumu, kura garša uzlabota ar cukuru un kanēli.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes