Ceptas sviesta pupiņas ar tomātiem

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta pupiņu
  • 1 tomāts
  • 1 ķiploka daiviņa
  • augu eļļa
  • sāls

Pagatavošana

  1. Ar nazi nogriež pupiņu pākstīm abus galiņus un vāra sāls ūdeni 5-8 minūtes.
  2. Tomātiem pārlej verdošu ūdeni uz 2-3 minūtēm. 
  3. Tad iegriež krustiņu, noņem ādiņu, sagriež, pievieno ķiploku, cep sakarsēta eļļa.
  4. Masai pievieno sviesta pupiņas un nedaudz apcep.
  5. Sviesta pupiņas pasniedz kā piedevu gaļas, zivju ēdieniem var ēst arī kā pamatēdienu.

Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes