Sastāvdaļas
- 2 lielas vistas filejas
- 2 cukini
- 300 g biezpiena
- 100 g rīvēta siera
- 2 olas
- 100 ml saldā krējuma
- 1 sīpols
- 2 ēdamkarotes miltu
- augu eļļa
- timiāns
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Vistas gaļu izvāra un sīki sagriež.
- Sīpolu sagriež pusgredzenos, 1 cukini sagriež mazās šķēlītēs.
- Uzkarsē 2 ēdamkarotes augu eļļas, cep 2 minūtes sīpolu, pievieno cukini, sautē visu 10 minūtes.
- Olas sakuļ ar sāli, izmantojot putojamo slotiņu.
- Pievieno biezpienu, saldo krējumu, miltus, 1/2 rīvēta siera - kārtīgi samaisa.
- Pievieno ceptos dārzeņus, vistas gaļu, pieber sāli, piparus pēc garšas - samaisa.
- Veidni ar noņemamām malām ieziež ar eļļu, nokaisa ar miltiem, liek mīklu, uzber timiānu un piparus.
- Virsū liek otru cukini, kas sagriezts šķēlītēs, pārkaisa ar atlikušo rīvēto sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes.
- Tad palielina krāsns temperatūru līdz 220°C, turpina cept 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!