Vistas fileja saldskābā mērcē

Vistas fileja saldskābā mērcē Foto: Vistas fileja saldskābā mērcē

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas filejas
  • 250 g bulgāru piparu
  • 3 ēdamkarotes sojas mērces
  • 10 g ingvera
  • 7 g ķiploka
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistu sagriež nelielos gabaliņos, liek tos uz pannas un apcep nelielā eļļas daudzumā, līdz rodas zeltaina garoziņa.
  2. Piparus sagriež gabaliņos. Sajauc ar vistu, pieber sāli, piparus un gatavo, līdz viss gatavs.
  3. Pievieno sīki sagrieztu ingvera sakni, ķiplokus.
  4. Pielej sojas mērci, samaisa un karsē vēl pāris minūtes.

    IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes