Sastāvdaļas
Mīklai:
- 1/2 glāzes skābā krējuma
- 1/2 glāzes cukura
- 1/2 glāzes miltu
- 1 ola
- 1/2 tējkarotes sodas
- 1/2 ēdamkarotes etiķa
- sāls
- 1/2 glāzes rozīņu
- 1/2 glāzes magoņu sēklu
- 1/2 glāzes lobītu riekstu
Krēmam:
- 1 bundža iebiezinātā piena
- 200 g sviesta
Pagatavošana
- No miltiem, skābā krējuma, olas, sodas, etiķa un sāls sakuļ mīklu.
- Mīklu sadala trīs daļās - vienai pievieno magoņu sēklas, otrajai - rozīnes, trešajai - riekstus.
- Cep krāsnī trīs biskvītus, starp kuriem ieklāj krēmu.
- Krēmu gatavo - sakuļot iebiezināto pienu ar sviestu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!