Teļa gaļās veltnīši

Teļa gaļās veltnīši Foto: Teļa gaļās veltnīši

Sastāvdaļas

  • 2 šķēles filejas (katra 150 g)
  • sāls
  • malti baltie pipari
  • 2 - 4 tomāti
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 3 ēdamkarotes tauku
  • 1/8 l gaļas buljona
  • 1/16 l skābā krējuma

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo, nosusina un saplacina. Uzkaisa sāli, piparus.
  2. Uz katras šķēles uzliek vienu vai divus stingrus tomātus, satin un sastiprina ar koka irbulīšiem.
  3. Veltnīšus apviļā miltos, apcep no visam pusēm brūnus un pielej karstu buljonu.
  4. Katliņam uzliek vāku. Veltnīšus sautē apmēram 5 minūtes.
  5. Pieliek skābu krējumu, sāli un piparus.

Pasniedz ar vārītiem rīsiem vai kartupeļu biezeni.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes