Sastāvdaļas
- 300 g teļa gaļas
- 6 kartupeļi
- 2 sīpoli
- 4 ēdamkarotes sviesta
- 2 ēdamkarotes tomātu pastas
- 1/2 glāzes piena
- 2 olas
- sāls
- malti melnie pipari
- pētersīļu zaļumi
Pagatavošana
- Gaļu sagriež nelielos gabalos un samaļ gaļasmašīnā.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos, kartupeļus - šķēlītēs.
- Pannā izkausē sviestu un apcep gaļu ar sīpoliem.
- Pievieno tomātu pastu, sāli, piparus un samaisa.
- Citā pannā apcep kartupeļus.
- Karstumizturīga traukā kārtām liek apceptos kartupeļus un gaļu.
- Pienu sakuļ ar olām un pārlej sautējumam.
- Cep līdz 180 °C sakarsētā cepeškrāsnī 10 - 15 minūtes.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!