Teļa gaļas galerts

Teļa gaļas galerts Foto: Teļa gaļas galerts

Sastāvdaļas

  • 800 g teļa gaļas
  • 600 g teļa kāju
  • 100 g liellopu gaļas mīkstuma
  • 1 burkāns
  • 1 pētersīļa sakne
  • 1 sīpols
  • 6 melnie piparu graudiņu
  • 2 lauru lapas
  • sāls

Pagatavošana

  1. Izvārītu, mīkstu gaļu izņem no šķidruma, atdala no kauliem un samaļ gaļās mašīnā.
  2. Samalto gaļu samaisa ar izkāstu buljonu, pievieno pārējās sastāvdaļas, vēlreiz uzvāra, pilda ar aukstu ūdeni izskalotā veidnē un vēsā telpā sarecina.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes