Sastāvdaļas
- 1 kārbiņa konservētas skumbrijas eļļā
- 5 kartupeļi
- 5 sīpoli
- 1 glāze vārītu rīsu
- 2 olas
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- 1 kubiņš vistas buljona
- sāls pēc garšas
- melnie maltie pipari pēc garšas
- augu eļļa
- milti
Pagatavošana
- Kartupeļus izvāra un sarīvē uz rupjās rīves.
- Sīpolus sīki sagriež un apcep.
- Skumbrijai nolej eļļu, zivi ar dakšiņu saspaida.
- Kartupeļus, ceptos sīpolus, zivis, rīsus un jēlas olas liek kopā, pēc garšas pieber sāli un piparus, pielej majonēzi un rūpīgi samaisa.
- No pagatavotās masas veido kotletes, apviļā miltos un cep augu eļļā gatavas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!