Sastāvdaļas
- 100 g gaļas
- 1/2 burkānu
- 50 g skābeņu
- 50 g spinātu
- 50 g kartupeļu
- 50 g sviesta
- 1/4 olas
- sāls pēc garšas
- 400 g ūdens
Pagatavošana
- No dārzeņiem, ūdens un gaļas vāra buljonu.
- Skābenes un spinātus nomazgā, sasmalcina un aizvākotā traukā sautē.
- Buljonā izvāra notīrītus, sagrieztus kartupeļus, pieliek sautētos spinātus ar skābenēm, vēlreiz uzvāra.
- Gatavā zupā liek krējumu, ieber sāli pēc garšas, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
- Pasniedzot galdā , zupas šķīvī liek vārītas olas šķēlītes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!