Siļķe kažokā svētku galdam

Siļķe kažokā svētku galdam Foto: Siļķe kažokā svētku galdam

Sastāvdaļas

  • 250 g liellopu gaļas
  • 400 g kartupeļu
  • 3 olas
  • 1 ābols
  • 1 marinēts gurķis
  • 200 g siļķes
  • 400 g bietes
  • 5 ēdamkarotes skāba krējuma
  • 1 ēdamkarote mārrutki (rīvēts)
  • 1 tējkarote etiķa (3%)
  • 1 ēdamkarote sinepju
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Atsevišķi, vāra dārzeņus, gaļu un olas. Tad smalki sakapā visu kubiņos.
  2. Ābolu, marinētu gurķi un siļķi sagriež kubiņos. Samaisa.
  3. Atsevišķā traukā sajauc krējumu, etiķi, sinepes un zaļumus, pievienot salātiem un labi samaisa.
  4. Padoms: varat pievienot mazliet biešu sulu, bet salātus rotāt "ziedos" no kukurūzas, pētersīļiem un olīvām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes