Sastāvdaļas
- 250 g liellopu gaļas
- 400 g kartupeļu
- 3 olas
- 1 ābols
- 1 marinēts gurķis
- 200 g siļķes
- 400 g bietes
- 5 ēdamkarotes skāba krējuma
- 1 ēdamkarote mārrutki (rīvēts)
- 1 tējkarote etiķa (3%)
- 1 ēdamkarote sinepju
- zaļumi
Pagatavošana
- Atsevišķi, vāra dārzeņus, gaļu un olas. Tad smalki sakapā visu kubiņos.
- Ābolu, marinētu gurķi un siļķi sagriež kubiņos. Samaisa.
- Atsevišķā traukā sajauc krējumu, etiķi, sinepes un zaļumus, pievienot salātiem un labi samaisa.
- Padoms: varat pievienot mazliet biešu sulu, bet salātus rotāt "ziedos" no kukurūzas, pētersīļiem un olīvām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!