Sautēta teļa gaļa ar baklažāniem

Sautēta teļa gaļa ar baklažāniem Foto: Sautēta teļa gaļa ar baklažāniem

Sastāvdaļas

  • 700 g teļa gaļas
  • 1 puravs
  • 2 nelieli baklažāni
  • 1 glāze tomātu sulas
  • sāls, pipari, garšvielas
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež gabaliņos, cep, kamēr parādās brūngana garoziņa.
  2. Cepto gaļu pārliek katlā, pārlej ar nelielu ūdens daudzumu, uzvāra, nosmeļ putas.
  3. Uguni samazina līdz minimumam, katlam uzliek vāku, sautē 1,5 stundas, kamēr gaļa ir pilnībā gatava, tad uzber sāli.
  4. Baklažānus sagriež gredzenos, ja tie ir lieli, tad - pusgredzenos.
  5. Uzlej aukstu sālsūdeni, atstāj uz 1 stundu.
  6. Tad ūdeni nolej, baklažānus cep augu eļļā, liek šķīvī.
  7. Puravu sagriež, cep, pievieno baklažānus, uzber sāli, garšvielas, uzlej tomātu sulu, ja vēlas, sojas mērci.
  8. Gaļu pārliek pie baklažāniem, pielej mazliet buljona, visu kārtīgi samaisa, uzliek vāku, sautē 10 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes