Sastāvdaļas
- 300 g mazsālītas sarkanās zivs
- 150 g siera
- 2-3 olas
- 2 lieli kartupeļi
- 2 svaigi gurķi
- 1 sīpols
- 1 liels, sālīts gurķis
- dilles
- sāls, pipari
- majonēze
Pagatavošana
- Svaigos gurķus sagriež gareniski, 5 garenās šķēlītēs, liek traukā, veidojot zvaigzni.
- Olas cieti izvāra, sarīvē, liek virsū gurķiem.
- Sīpolu sakapā, liek virsū olām.
- Mazsālīto zivi - daļu sagriež plānās sloksnītēs, pārējo sagriež sīkos gabaliņos.
- Sīki sagriezto zivi liek virsū sīpoliem.
- Sieru smalki sarīvē, liek virsū zivij.
- Virsū uzklāj majonēzi.
- Ja ir palikuši pāri svaigie gurķi, tos smalki sarīvē, liek virsū majonēzei.
- Kartupeļus izvāra ar visu mizu, smalki sarīvē.
- Sālīto gurķi sīki sagriež, samaisa ar sakapātām dillēm, kartupeļiem, majonēzi - maisījumu liek virsū svaigajiem gurķiem.
- Ar mitru karoti kartupeļu maisījumu izlīdzina, virsū liek sarkanās zivs strēmeles, veidojot jūras zvaigzni.
- Rotā pēc saviem ieskatiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!