Sastāvdaļas
- 1 kg kartupeļu
- 150 g cieta siera
- 2-3 olas
- 2-3 ķiploka daiviņas
- 3-4 ēdamkarotes majonēzes
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo un noskalo.
- Cieto sieru sarīvē.
- Pusi rīvētā siera samaisa ar 1 olu.
- Atlikušo sieru samaisa ar majonēzi, sakapātiem ķiplokiem, vienu vai divām olām.
- Kartupeļus sarīvē.
- Kartupeļus samaisa ar majonēzes-olu-ķiploku maisījumu.
- Ar augu eļļu ietaukotā veidnē liek kartupeļu masu, uzklāj siera un 1 olas masu.
- Cep 180°C temperatūrā, 40 minūtes.
- Sacepumu var pasniegt gan karstu, gan aukstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!