Pīrāgs ar kāpostiem un cīsiņiem

Pīrāgs ar kāpostiem un cīsiņiem Foto: Pīrāgs ar kāpostiem un cīsiņiem

Sastāvdaļas

  • 250 g majonēzes
  • 250 g skābā krējuma
  • 4 olas
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 300 g miltu
Pildījumam:
  • 400 g kāpostu
  • 500 g cīsiņu
  • augu eļļa cepšanai
  • sāls

Pagatavošana

  1. Dziļā bļodā samaisa mīklas sastāvdaļas, mīklai jābūt kā biezam skābajam krējumam.
  2. Kāpostus sasmalcina.
  3. Pannā cep šķēlītēs sagrieztus cīsiņus, pievieno kāpostus, maisot cep, kamēr kāposti ir pusmīksti, pieber sāli.
  4. Kāpostu pildījumu liek veidnē, virsū lej mīklu.
  5. Cep 200°C temperatūrā, kamēr parādās brūngana garoziņa.
  6. Gatavu pīrāgu mazliet atdzesē, pasniedz sagrieztu gabalos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes