Sastāvdaļas
- 250 g majonēzes
- 250 g skābā krējuma
- 4 olas
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 300 g miltu
Pildījumam:
- 400 g kāpostu
- 500 g cīsiņu
- augu eļļa cepšanai
- sāls
Pagatavošana
- Dziļā bļodā samaisa mīklas sastāvdaļas, mīklai jābūt kā biezam skābajam krējumam.
- Kāpostus sasmalcina.
- Pannā cep šķēlītēs sagrieztus cīsiņus, pievieno kāpostus, maisot cep, kamēr kāposti ir pusmīksti, pieber sāli.
- Kāpostu pildījumu liek veidnē, virsū lej mīklu.
- Cep 200°C temperatūrā, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Gatavu pīrāgu mazliet atdzesē, pasniedz sagrieztu gabalos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!