Pildīti burkāni

Pildīti burkāni Foto: Pildīti burkāni

Sastāvdaļas

  • 8 lieli burkāni
  • 250 g teļa gaļas
  • 1 ola
  • 100 g baltmaizes
  • sāls
  • pipari
  • zaļumi
  • 1 ēdamkarote krējuma

Pagatavošana

  1. Burkānus vāra pusmīkstus. Izdobj vidu.
  2. Gaļu un pienā izmērcētu nospiestu baltmaizi samaļ, pieliek olu, sali, piparus, sasmalcinātus zaļumus, krējumu, krietni sajauc, pilda burkānos. Cep uz pannas krāsnī vai vāra buljonā.
  3. Pasniedz ar balto mērci. Recepte → Baltā pamatmērce  (recepte atvērsies blakus logā).

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes