Pikantie gurķu salāti ar sīpoliem un čili

Pikantie gurķu salāti ar sīpoliem un čili Foto: Pikantie gurķu salāti ar sīpoliem un čili

Sastāvdaļas

  • 1 1/2 kg gurķu
  • 500 g sīpolu
  • 3 svaigas sarkanās čili pākstis

Marinādei:

  • 4 ēdamkarotes 9% etiķa
  • 200 - 250 g cukura
  • 4 ēdamkarotes sāls
  • 1/2 tējkarotes smaržīgo piparu graudiņu
  • 3 lauru lapas
  • 1 l ūdens

Pagatavošana

  1. Gurķus sagriež šķēlītēs, sīpolus plānās ripiņā.
  2. Iztīrītas čili pākstis sagriež smalkos gredzenos
  3. Pilda burkās un pārlej ar karstu marinādi.
  4. Burkām uzliek vāciņus, pasterizē 15 - 20 minūtes 75 grādu temperatūrā.
  5. Aizvāko un pāris stundām apriež burkas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes