Sastāvdaļas
- 2 lieli kartupeļi
- 40 g pikanta cietā siera
- 1 ola
- 1 sīpols
- 1 ēdamkarote miltu
- 1 ēdamkarote rīvmaizes
- zaļumi (dilles, lociņi, pētersīļi)
- majorāns
- malti melnie pipari
- sāls
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Vārītus, atdzesētus kartupeļus samaļ gaļas mašīnā vai sasmalcina virtuves kombainā.
- Kartupeļiem pievieno olu, miltus, sakapātu sīpolu un zaļumus, sarīvētu sieru, šķipsniņu majorāna, piparus un sāli pēc garšas.
- Visu samaisa viendabīga masā.
- No masas veido nelielas iegarenas kroketes un apviļā rīvmaizē.
- Kroketes liek uz pannas un cep eļļā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!