Pikantā tomātu uzkoda

Pikantā tomātu uzkoda Foto: Pikantā tomātu uzkoda

Sastāvdaļas

  • 5 kg tomātu
  • 1 kg paprikas pākšu
  • 2 glāzes augu eļļas
  • 1 glāze 6 % etiķa
  • 1 glāze cukura
  • 2 čili pākstis
  • 2 ķiploku galviņas
  • 3 ēdamkarotes sāls

Pagatavošana

  1. Ķiplokus, paprikas un čili pākstis samaļ gaļas mašīnā.
  2. Liek katlā, pievieno sāli, cukuru, etiķi, eļļu un visu uzvāra.
  3. Tomātus sagriež daiviņās, liek citā katlā un aplej ar uzvārītu mērci.
  4. Uzvāra un lēnām maisot turpina vārīt vēl 5 minūtes.
  5. Gatavu uzreiz pilda burkās un aizvāko.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes