Pankūku torte ar vārīto krēmu

Pankūku torte ar vārīto krēmu Foto: Pankūku torte ar vārīto krēmu

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 2 olas
  • 50 g cukura
  • 1/4 tējkarotes sāls
  • 700 ml piena
  • 300 g miltu
  • 50 ml augu eļļas
Krēmam:
  • 400 ml piena
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 3 olu dzeltenumi
  • 2 ēdamkarotes magoņu sēkliņu

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu - sakuļ olas ar cukuru un sāli, pielej pienu un kuļ ar putojamo slotiņu.
  2. Pievieno izsijātus miltus, kārtīgi samaisa, pievieno eļļu, vēlreiz samaisa.
  3. Cep pankūkas un tad atdzesē tās.
  4. Gatavo krēmu - samaisa pienu, cukuru, miltus un olu dzeltenumus.
  5. Pievieno sviestu un maisījumu liek uz uguns, pastāvīgi maisot uzvāra.
  6. Tikko krēms sāk sabiezēt, noņem no uguns, pievieno magoņu sēkliņas.
  7. Visu kārtīgi samaisa, krēmu atdzesē.
  8. Veido torti, starp pankūkām ziežot krēmu(1-2 ēdamkarotes krēma uz vienu pankūku.
  9. Pankūku torti liek ledusskapī uz 2 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes