Sastāvdaļas
- 1 vidēji liels kabacis
- 1 paprika
- 1 sīpols
- 1 pušķītis zaļumu
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- sāls pēc garšas
- pipari pēc garšas
- 4 olas
- 1/2 glāzes piena
Pagatavošana
- Nomizotam kabacim izņem sēklas, sagriež tievos salmiņos.
- Tāpat sagatavo papriku.
- Sīpolu sagriež mazos kubiņos.
- Zaļumus sasmalcina.
- Apcep olīveļļā sīpolus. Kad tie kļuvuši mīksti, pievieno kabačus, sāli un piparus.
- Uzliek pannai vāku un sautē vēl 3 minūtes.
- Sakuļ olas ar pienu, pievieno zaļumus, piparus un šo maisījumu pārlej kabačiem.
- Var pabeigt gatavot omleti uz mazas uguns pannā, bet var arī ielikt cepeškrāsnī (ugunsdrošā traukā) uz 15-20 minūtēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!