Marinēti gurķi ungāru gaumē

Marinēti gurķi ungāru gaumē Foto: Marinēti gurķi ungāru gaumē

Sastāvdaļas

  • 5 kg gurķu
  • 500 ml 9% etiķa
  • 600 g cukura
  • 100 g sāls
Garšvielas:
  • sinepju graudi
  • sīpoli

Pagatavošana

  1. Gurķus mērcē aukstā ūdenī 3-4 stundas.
  2. Sīpolus sagriež gredzenos.
  3. Blīvi liek sterilizētās burkās gurķus, sīpolus, garšvielas.
  4. Katlā lej ūdeni, sāli, cukuru - uzvāra, beigās pielej etiķi.
  5. Marinādi lej burkās, atstāj uz 10-15 minūtēm.
  6. Tad burkas aizvāko, ietin dvielī, kamēr tās pilnībā atdziest.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes