Marinēti gurķi ungāru gaumē

Marinēti gurķi ungāru gaumē Foto: Marinēti gurķi ungāru gaumē

Sastāvdaļas

 ● 5 kg gurķu
 ● 500 ml 9% etiķa
 ● 600 g cukura
 ● 100 g sāls
Garšvielas:
 ● sinepju graudi
 ● sīpoli

Pagatavošana

  1. Gurķus mērcē aukstā ūdenī 3-4 stundas.
  2. Sīpolus sagriež gredzenos.
  3. Blīvi liek sterilizētās burkās gurķus, sīpolus, garšvielas.
  4. Katlā lej ūdeni, sāli, cukuru - uzvāra, beigās pielej etiķi.
  5. Marinādi lej burkās, atstāj uz 10-15 minūtēm.
  6. Tad burkas aizvāko, ietin dvielī, kamēr tās pilnībā atdziest.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes