Kāpostu sacepums ar malto gaļu

Kāpostu sacepums ar malto gaļu Foto: Kāpostu sacepums ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • 1 neliela kāpostgalva
  • 300 g maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • sāls
  • pipari
  • olas
  • 4 ēdamkarotes krējuma

Pagatavošana

  1. Kāpostus sagriež, vieglā sālsūdenī apvāra un uz sieta notecina.
  2. Maltajai gaļai pievieno sīki sagrieztu sīpolu, sāli, piparus un krējumu.
  3. Ar sviestu ieziestā sacepuma veidnē kārtam saliek kāpostus un malto gaļu.
  4. Augšējā kārtā liek kāpostus.
  5. Pārlej ar sakultas olas un krējuma maisījumu.
  6. Liek karstā cepeškrāsnī un sacep.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes