Sastāvdaļas
- 8 kaneloni caurulītes
- 400 g maltas gaļas
- 2 sīpoli
- 750 ml piena
- 3 ēdamkarotes miltu
- 50 g sviesta
- 100 g rīvēta siera
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 1 tējkarote bazilika
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Sīpolus nedaudz apcep augu eļļā, pievieno malto gaļu, baziliku, sāli, piparus un šo pildījumu izsautē pusgatavu.
- Izkausē sviestu, pieber miltus un nedaudz tos apcep.
- Pamazām pielej pienu, piemet sāli un uz lēnas uguns vāra, līdz mērce sabiezē.
- Sagatavoto gaļu iepilda caurulītēs un saliek ar sviestu ieziestā veidnē.
- Pārlej ar mērci, pārkaisa ar sieru.
- Veidni pārsedz ar foliju.
- Cepeškrāsnī cep 40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!