Kaneloni

Kaneloni Foto: Kaneloni

Sastāvdaļas

  • 8 kaneloni caurulītes
  • 400 g maltas gaļas
  • 2 sīpoli
  • 750 ml piena
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 50 g sviesta
  • 100 g rīvēta siera
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 tējkarote bazilika
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Sīpolus nedaudz apcep augu eļļā, pievieno malto gaļu, baziliku, sāli, piparus un šo pildījumu izsautē pusgatavu.
  2. Izkausē sviestu, pieber miltus un nedaudz tos apcep.
  3. Pamazām pielej pienu, piemet sāli un uz lēnas uguns vāra, līdz mērce sabiezē.
  4. Sagatavoto gaļu iepilda caurulītēs un saliek ar sviestu ieziestā veidnē.
  5. Pārlej ar mērci, pārkaisa ar sieru.
  6. Veidni pārsedz ar foliju.
  7. Cepeškrāsnī cep 40 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes