Sastāvdaļas
- jēra subprodukti (aknas, nieres, plaušās, sirds)
- jēra tauki
- sals
- pipari
- 2 - 3 olas
- 2 ēdamkarotes krējuma
- sīpoli
- ķimenes
- 2 glāzes rīvmaizes
- sviests
Pagatavošana
- Subproduktus nomazgā, noplaucē (izņemot aknas) vārošā ūdenī, samaļ.
- Pieliek taukos saceptu sasmalcinātu sīpolu, olas, sāli, piparus, ķimenes, 1 glāzi rīvmaizes, krējumu.
- Visu labi samīca, veido kotletes, apvārta rīvmaizē, cep ka jau kotletes.
- Saliek veidnē vai bļodiņā, uzliek sasmalcinātus zaļumus un sviesta piciņas.
- Aizvākotu sautē cepeškrāsnī 10 - 15 minūtes.
- Pasniedz ar sīpolu mērci, skābētiem gurķiem, vārītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezeni.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!