Jēra subproduktu kotletes recepte

Jēra subproduktu kotletes recepte Foto: Jēra subproduktu kotletes

Sastāvdaļas

  • jēra subprodukti (aknas, nieres, plaušās, sirds)
  • jēra tauki
  • sals
  • pipari
  • 2 - 3 olas
  • 2 ēdamkarotes krējuma
  • sīpoli
  • ķimenes
  • 2 glāzes rīvmaizes
  • sviests

Pagatavošana

  1. Subproduktus nomazgā, noplaucē (izņemot aknas) vārošā ūdenī, samaļ.
  2. Pieliek taukos saceptu sasmalcinātu sīpolu, olas, sāli, piparus, ķimenes, 1 glāzi rīvmaizes, krējumu.
  3. Visu labi samīca, veido kotletes, apvārta rīvmaizē, cep ka jau kotletes.
  4. Saliek veidnē vai bļodiņā, uzliek sasmalcinātus zaļumus un sviesta piciņas.
  5. Aizvākotu sautē cepeškrāsnī 10 - 15 minūtes.
  6. Pasniedz ar sīpolu mērci, skābētiem gurķiem, vārītiem kartupeļiem vai kartupeļu biezeni.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes