Zemeņu tiramisu

Zemeņu tiramisu Foto: Zemeņu tiramisu

Sastāvdaļas

  • 200 g zemeņu
  • 1/2 glāzes auksta piena
  • 500 g vājpiena biezpiena
  • 50 g rūgtās šokolādes
  • 2 ēdamkarotes vārītas maltas kafijas
  • 2 banāni

Pagatavošana

  1. Vienu zemeni atstāj rotāšanai, pārējās sagriež.
  2. Banānus sagriež.
  3. Ar mikseri sakuļ biezpienu līdz krēma konsistencei, pielej kafiju, samaisa.
  4. Lielā, lēzenā traukā kārto 1/3 banānu.
  5. Virsū banāniem liek 1/3 zemeņu, rīvētu šokolādi, biezpiena maisījumu.
  6. Šādi kārto vēl 2 kārtas - virsējai jābūt biezpiena maisījumam un rīvētai šokolādei.
  7. Tiramisu rotā ar atlikušās zemenes šķēlītēm.
  8. Pirms pasniegšanas liek ledusskapī vismaz uz 4 stundām, bet vislabāk uz nakti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes