Sastāvdaļas
- 200 g zemeņu
- 1/2 glāzes auksta piena
- 500 g vājpiena biezpiena
- 50 g rūgtās šokolādes
- 2 ēdamkarotes vārītas maltas kafijas
- 2 banāni
Pagatavošana
- Vienu zemeni atstāj rotāšanai, pārējās sagriež.
- Banānus sagriež.
- Ar mikseri sakuļ biezpienu līdz krēma konsistencei, pielej kafiju, samaisa.
- Lielā, lēzenā traukā kārto 1/3 banānu.
- Virsū banāniem liek 1/3 zemeņu, rīvētu šokolādi, biezpiena maisījumu.
- Šādi kārto vēl 2 kārtas - virsējai jābūt biezpiena maisījumam un rīvētai šokolādei.
- Tiramisu rotā ar atlikušās zemenes šķēlītēm.
- Pirms pasniegšanas liek ledusskapī vismaz uz 4 stundām, bet vislabāk uz nakti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!