Havajiešu pica

Havajiešu pica Foto: Havajiešu pica

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 250 ml piena
  • 7–10 g sausā rauga vai 50 g svaiga rauga
  • 3 tējkarotes cukura
  • 5 ēdamkarotes augu eļļas
  • 2 olas
  • 500–550 g miltu
  • sāls
Pildījumam:
  • kečups vai tomātu pasta
  • konservēti vai svaigi ananāsi
  • šķiņķis
  • siers

Pagatavošana

  1. Raugu izšķīdina siltā pienā, pievieno cukuru, samaisa, noliek siltā vietā (aptuveni uz 15 minūtēm).
  2. Olas mazliet sakuļ, pievieno sāli, augu eļļu - samaisa.
  3. Pievieno rauga maisījumu, vēlreiz samaisa.
  4. Pievieno miltus, samaisa mīklu.
  5. Mīkla nedrīkst būt pārāk bieza.
  6. Mīklu pārklāj ar pārtikas plēvi, noliek siltā vietā, uz 30 minūtēm.
  7. Šķiņķi sagriež salmiņos vai gabaliņos.
  8. Sieru smalki sarīvē.
  9. Uzrūgušu mīklu izrullē 3-4 mm biezumā.
  10. Mīklu liek veidnē, ietaukotā ar sviestu.
  11. Mīklu noziež ar tomātu pastu vai kečupu, virsū liek ananāsa gabaliņus un sagrieztu šķiņķi, pārkaisa ar sieru.
  12. Cep 180°C temperatūrā, 20-25 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes