Sastāvdaļas
- 250 g cūkgaļas
- 50 g sēņu
- 3 olas
- 1/2 sīpola
- 30 g miltu
- rīvmaize
- augu eļļa
- zaļumi
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Apcep sīpolu un sēnes.
- Sakuļ olas, pievieno sakapātus zaļumus, miltus, apceptās sēnes ar sīpoliem, samaisa.
- Visu lej pannā, cep, no abām pusēm, omleti.
- Cūkgaļu izdauza ar gaļas āmuriņu, no abām pusēm, uzber sāli, piparus, virsū liek omleti un satin blīvā ruletē.
- Ruleti nostiprina ar iesmiņiem, apviļā miltos, jēlā olā un rīvmaizē.
- Ruleti fritē 10 minūtes.
- Pēc tam, to pārliek sakarsētā krāsnī, cep 15-20 minūtes, pārklātu ar foliju.
- Gatavai ruletei izņem iesmiņus, sagriež gabalos, rotā ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!