Sastāvdaļas
- 0,5 kg treknas cūkgaļas
- 2 glāzes augu eļļas
- 2 olas baltumi
- 3 ēdamkarotes cietes
- 1 glāze miltu
- sāls pēc garšas
Sīrupam:
- 1 glāze cukura
- 1 glāze ūdens
Pagatavošana
- Cūkgaļu sagriež sīkos gabaliņos.
- Šķīvī ielej 2 ēdamkarotes ūdens, pievieno cieti, saputotus olu baltumus un miltus, to visu samaisa kopā ar cūkgaļu.
- Uz pannas uzlej eļļu, sakarsē to un cūkgaļu, sadalītu porcijās, apcep.
- Uzkarsē ūdeni, pieber tam cukuru un, nepārtraukti maisot, vāra, nosmeļot putas.
- Kad sīrups gatavs, pievieno tam cūkgaļu un rūpīgi izmaisa. Pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!