Sastāvdaļas
- 1 kg burkānu
- 600 - 700 g konservēto zaļo zirnīšu
- 500 ml saldā krējuma
- 1.5 - 2 ēdamkarotes miltu
- sāls pēc garšas
- pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Burkānus nomizo, nomazgā, sagriež mazos kubiciņos.
- Liek katlā un pielej klāt pavisam nedaudz ūdens un sautē uz mazas uguns.
- Pusi saldo krējumu lej krūzē un iemaisa tajā miltus. Atlikušo saldo krējumu lej virsū burkāniem.
- Pievieno katliņā konservētos zaļos zirnīšus ar visu sulu.
- Turpina sautēt uz vidēja lieluma uguns līdz sāk burbuļot.
- Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!