Burkānu zirnīšu sautējums

Burkānu zirnīšu sautējums Foto: Burkānu zirnīšu sautējums

Sastāvdaļas

  • 1 kg burkānu
  • 600 - 700 g konservēto zaļo zirnīšu
  • 500 ml saldā krējuma
  • 1.5 - 2 ēdamkarotes miltu
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Burkānus nomizo, nomazgā, sagriež mazos kubiciņos.
  2. Liek katlā un pielej klāt pavisam nedaudz ūdens un sautē uz mazas uguns.
  3. Pusi saldo krējumu lej krūzē un iemaisa tajā miltus. Atlikušo saldo krējumu lej virsū burkāniem.
  4. Pievieno katliņā konservētos zaļos zirnīšus ar visu sulu.
  5. Turpina sautēt uz vidēja lieluma uguns līdz sāk burbuļot.
  6. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes