Sastāvdaļas
- 1 kg kartupeļu
- 2-3 sīpoli
- 500 gr cūkgaļas krūtiņas
- sāls
- pipari
- krējums
Pagatavošana
- Uz smalkās rīves sarīvēt kartupeļus pierīvējot klāt sīpolu lai nemelnētu kartupeļu masa.
- Nospiest lieko sulu. Pievienot sāli, kartupeļu cieti, kura palika no sarīvētiem kartupeļiem trauka dibenā.
- Gaļu smalki sagriezt, pielikt klāt sasmalcinātus sīpolus, sāli, piparus.
- Veidot plāceņus, pa vidu liekot gaļas masu. Apcept eļļā no abām pusēm. Likt cepeškrāsnī 180°C apmēram uz 20-25 min.
- Pasniegt ar krējumu un apceptu gaļu (skrandžiem).
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!