Baltkrievu "Kolduni"

Baltkrievu "Kolduni" Foto: Baltkrievu "Kolduni"

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 2-3 sīpoli
  • 500 gr cūkgaļas krūtiņas
  • sāls
  • pipari
  • krējums

Pagatavošana

  1. Uz smalkās rīves sarīvēt kartupeļus pierīvējot klāt sīpolu lai nemelnētu kartupeļu masa.
  2. Nospiest lieko sulu. Pievienot sāli, kartupeļu cieti, kura palika no sarīvētiem kartupeļiem trauka dibenā.
  3. Gaļu smalki sagriezt, pielikt klāt sasmalcinātus sīpolus, sāli, piparus.
  4. Veidot plāceņus, pa vidu liekot gaļas masu. Apcept eļļā no abām pusēm. Likt cepeškrāsnī 180°C apmēram uz 20-25 min.
  5. Pasniegt ar krējumu un apceptu gaļu (skrandžiem).

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes