Sastāvdaļas
- 1 baklažāns
- 2 tomāti
- 150 g šķēlēs sagriezta siera
- 2 olas
- 4 maizes šķēles
- pētersīļi
- pipari, sāls pēc garšas
- 100 g šķiņķa
- eļļa
Pagatavošana
- Baklažānus un tomātus sagriež šķēles.
- Baklažānu šķēles eļļā no abām pusēm mazliet apcep.
- Sakuļ olas kuram pievieno sali un sasmalcinātus pētersīļus.
- Maizes šķēles apviļā olā, sakarsētā eļļā apcep no abām pusēm zeltaini brūnas.
- Pāri liek tomātu, šķiņķa un siera šķēles, pa vidu liekot bazilika lapiņas vai citus zaļumus, virsū liek baklažāna šķēles.
- Apsmidzina ar eļļu, liek cepeškrāsnī ~ 180°C temperatūrā un cep apmēram 7 - 9 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!