Sastāvdaļas
- 2 lielas bietes
- 4 gurķi
- 2 - 3 ķiploka daiviņas
- 4 vārītas olas
- 1 buntīte diļļu
- 1 buntīte zaļo lociņu
- 1 l kefīra
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Bietes rūpīgi nomazgā un izvāra līdz gatavībai, ūdeni neizlej.
- Bietes sarīvē uz vidējas rīves. Arī olas sarīvē.
- Nomazgā un sarīvē gurķus. Smalki sakapā zaļumus.
- Katliņā lej kefīru, pievieno ūdeni, kurā vārījās bietes.
- Pievieno bietes, olas un gurķus.
- Piespiež ķiplokus, pievieno zaļumus, sāli un piparus.
- Visu kārtīgi samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!