Ar gaļu pildīta paprika

Ar gaļu pildīta paprika Foto: Ar gaļu pildīta paprika

Sastāvdaļas

  • 4 lielas paprikas pākstis
  • 2 sīpoli
  • 370 g maltas gaļas
  • 1 glāze vārītu rīsu
  • 1 ēdamkarote sarīvēta siera
  • sāls
  • pipari
  • pētersīļu zaļumi

Mērcei:

  • 1 1/2 glāzes buljona
  • 1/2 glāzes asās tomātu mērces
  • 1/2 glāzes skābā krējuma
  • 2 tējkarotes kartupeļu cietes

Pagatavošana

  1. Sasmalcinātus sīpolus, zaļumus, rīsus, sāli, piparus pieliek maltai gaļai un samīca, pilda sagatavotās pākstīs.
  2. Pildītās pākstis sakārto katlā, pārkaisa ar sarīvētu sieru.
  3. Karstu buljonu un tomātu mērci samaisa, pārlej pākstīm, aizvāko un sautē.
  4. Krējumā iemaisa kartupeļu cieti, pievieno mērcei, uzvāra, pārlej paprikas pākstīm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes