20 gardi pildījumi pankūkām

20 gardi pildījumi pankūkām Foto: 20 gardi pildījumi pankūkām

1. Pankūkas ar olu pildījumu

  • 4 olas
  • 50 g loku
  • 5-10 g diļļu
  • sāls
  1. Olas cieti izvāra, sarīvē.
  2. Apcep kopā ar sakapātiem zaļumiem un pieber sāli.

2. Biezpiena pildījums pankūkām

  • 500 g biezpiena
  • 1 olas dzeltenums
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 50 g rozīņu
  1. Biezpienam pievieno olas dzeltenumu, cukuru, visu samaisa.
  2. Rozīnes pamērcē verdošā ūdenī, tad samaisa ar biezpiena masu.

3. Vistas gaļas pildījums pankūkām

  • 1 vistas krūtiņa
  • 10 g diļļu
  • 2 vārītas olas
  • sāls, pipari
  1. Vistas krūtiņu izvāra un samaļ gaļas maļamajā mašīnā vai virtuves kombainā.
  2. Dilles sakapā.
  3. Olas sarīvē uz rupjās rīves.
  4. Visu samaisa un pievieno sāli un piparus pēc garšas.


4. Sēņu pildījums pankūkām

  • 500 g sēņu
  • 2 sīpoli
  • sāls, pipari
  1. Sēnes apcep ar sakapātiem sīpoliem, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

5. Vārītās desas pildījums pankūkām

  • 200 g vārītās desas
  • 1/2 tējkarotes sinepju
  • 50 ml skābā krējuma
  • 100 g siera
  1. Vārīto desu samaļ gaļas maļamajā mašīnā vai virtuves kombainā.
  2. Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
  3. Pievieno sinepes, skābo krējumu, visas sastāvdaļas samaisa.

6. Aknu pildījums pankūkām

  • 500 g cūkas vai liellopu aknu
  • 2 sīpoli
  • 1 burkāns
  • sāls, pipari
  1. Aknas apcep ar sakapātiem sīpoliem un sagrieztu burkānu.
  2. Olas cieti izvāra un sarīvē uz rupjās rīves.
  3. Visas sastāvdaļas samaisa un pievieno sāli, piparus pēc garšas.

7. Pankūkas ar malto gaļu

  • 500 g maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • sāls, pipari
  1. Malto gaļu apcep ar sakapātu sīpolu, pievieno sāli, piparus pēc garšas.

8. Pankūkas ar siera un šķiņķa pildījumu

  • 300 g šķiņķa
  • 150 g siera
  • 2-3 vārītas olas
  • sāls
  1. Šķiņķi sagriež salmiņos, sieru un olas sarīvē uz rupjās rīves.
  2. Visu samaisa, pieber sāli pēc garšas.


9. Žāvētu aprikožu pildījums pankūkām

  • 300 g biezpiena
  • 100 g žāvētu aprikožu
  • 1 ēdamkarote cukura
  1. Biezpienu samaisa ar sīki sakapātām žāvētām aprikozēm, pievieno cukuru un vēlreiz visu samaisa.

10. Vārītas liellopu gaļas pildījums pankūkām

  • 500 g liellopu gaļas
  • 1 sīpols
  • 20 g sviesta
  • sāls
  1. Liellopu gaļu vāra 1,5 stundas, izvārītu samaļ gaļas maļamajā mašīnā vai virtuves kombainā.
  2. Sīpolu sagriež gabaliņos, apcep sviestā.
  3. Apcepto sīpolu pievieno gaļai, pieber sāli pēc garšas.

11. Iebiezinātā piena pildījums pankūkām

  • 1 bundža iebiezinātā piena vai vārītā iebiezinātā piena
  1. Pildījumu pārlej pankūkām.

12. Laša vai foreles pildījums pankūkām

  • kausētais siers
  • mazsālīta laša vai foreles fileja
  • zaļumi pēc vēlēšanās
  1. Zivs fileju sīki sagriež, samaisa ar kausēto sieru.
  2. Ja vēlas, pievieno sakapātus zaļumus.

13. Pankūkas ar pūdercukuru

  • pūdercukurs
  1. Pankūkas pārkaisa ar pūdercukuru, lai būtu interesantāk, no papīra var izgriezt sirsniņas vai kādu citu figūru, un tad pārkaisīt pūdercukuru.

14. Pankūku pildījums ar malto gaļu un rīsiem

  • 1 sīpols
  • maltā gaļa
  • vārīti rīsi
  • sāls, pipari
  1. Sīpolu sakapā.
  2. Malto gaļu apcep augu eļļā, tik ilgi, kamēr iztvaiko viss šķidrums.
  3. Sīpolu pievieno maltajai gaļai, turpina cept, uz mazas uguns.
  4. Gatavam maltās gaļas maisījumam pievieno vārītus rīsus, pieber sāli, piparus, kārtīgi samaisa.

15. Karameļu pildījums pankūkām

  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 1/2 ēdamkarotes ūdens
  • 1/2 g vanilīna
  1. Cukuru ber uz pannas, pievieno vanilīnu, ūdeni, maisot, kausē cukuru, kamēr tas kļūst gaiši brūns.
  2. Gatavu pārlej pankūkām.

16. Pankūkas ar ābolu-riekstu pildījumu

  • 2 saldskābi āboli
  • 1 ēdamkarote drupinātu valriekstu
  • 1-2 ēdamkarotes cukura
  • šķipsniņa malta kanēļa
  1. Ābolus sarīvē, samaisa ar riekstiem, pievieno cukuru un kanēli, vēlreiz samaisa.

17. Siera pildījums pankūkām

  • ciets, ass siers
  • 2 ķiploka daiviņas
  • burkāns
  • skābais krējums vai majonēze
  1. Burkānu sarīvē uz smalkās rīves, bet sieru - uz rupjās rīves.
  2. Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, samaisa ar skābo krējumu vai majonēzi.
  3. Ķiploku majonēzei vai skābajam krējumam pievieno sieru un burkānu, visu vēlreiz samaisa.

18. Žāvētu melno plūmju un saldā krējuma pildījums pankūkām

  • 200 g žāvētu melno plūmju
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 g malta kanēļa
  • 50 ml saldā krējuma
  1. Žāvētās melnās plūmes pārlej ar verdošu ūdeni, patur 10 minūtes un sīki sagriež.
  2. Pievieno cukuru, kanēli, saldo krējumu un visu kārtīgi samaisa.

19. Banānu pildījums pankūkām

  • 3 banāni
  • 50 ml saldā krējuma
  1. Banānus un saldo krējumu sakuļ blenderī, viendabīgā masā.

20. Pankūkas ar melleņu pildījumu

  • 200 g biezpiena
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1 ēdamkarote skābā krējuma
  • 200 g melleņu
  1. Visas sastāvdaļas sakuļ blenderī, viendabīgā masā.
... reizes
    



Šodien skatītākās receptes