Sastāvdaļas
- 1 kg maltās gaļas
- 1 liels sīpols
- 2 lielas ķiploku daiviņas
- 1 ola
- mazliet piena
- 3 šķēles baltmaizes
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- sāls un pipari pēc garšas
- eļļa vai tauki cepšanai
Pagatavošana
- Sasmalcina (smalki) sīpolu un ķiploku, pievieno maltai gaļai.
- Pienā izmērcē baltmaizi, sadrupini to un pievieno gaļai.
- Liek klāt olu, sāli, piparus un skābo krējumu. Visu masu kārtīgi samaisa.
- Veido apaļas kotletes un liek uz iepriekš sakarsētas pannas cepties no abām pusēm brūnas.
- Pārliek kotletes katliņā, pielej 2 krūzes ūdens un liek uz plīts sutināties uz mazas uguns.
- Sutina kotletes, līdz tās kļuvušas mīkstas, pielejot klāt nedaudz ūdens, ja nepieciešams.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!