Sastāvdaļas
- svaigs kāposts
- maltā gaļa (jebkura)
- rīsi
- sīpols
- burkāns
- tomātu pasta
- nedaudz miltu
- viena ola
Pagatavošana
- Apcep sīpolus un burkānus.
- Rīsus uzvāra.
- Smalki sagrieziet kāpostus.
- Sajauc visas sastāvdaļas, pieliek sāli un piparus pēc garšas, pievieno olu.
- No šīs masas veido kotletes, apcep no abām pusēm.
- Liek cepamtrauka.
- Pagatavo mērci: Lai to izdarītu, eļļā, kas palikusi no mūsu slinko kāpostu tīteņu cepšanas, pasautē pāris ēdamkarotes miltu un tomātu pastas, atšķaida ar ūdeni, uzvāra un pārlej kāpostu tīteņiem.
- Pēc tam liek cepeškrāsnī.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!