Liellopu gaļas gulašs ar kartupeļiem

Liellopu gaļas gulašs ar kartupeļiem Foto: Liellopu gaļas gulašs ar kartupeļiem

Sastāvdaļas

  • 600 g liellopu gaļas
  • 40 g speķa
  • 500 g kartupeļu
  • 150 g tomātu
  • 200 g burkānu
  • 1 sīpols
  • 1 sarkanā paprika
  • 4 tējkarotes maltas paprikas
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote sāls

Pagatavošana

  1. Pannā cep nelielos gabaliņos sagrieztu sīpolu, kamēr tas kļūst zeltains.
  2. Cepto sīpolu pārkaisa ar malto papriku un kārtīgi samaisa.
  3. Liellopu gaļu sagriež gabalos, liek pannā pie sīpoliem, pieber sāli, piparus.
  4. Visu cep, kamēr gaļa kļūst bāla, uz lielas uguns. 
  5. Tad uguni mazliet samazina, pievieno mazliet ūdens, pannai uzliek vāku. 
  6. Visu sautē 1 stundu.
  7. Burkānus, tomātus un papriku sagriež, pēc stundas pievieno gaļai, kā arī ķiplokus - pielej karstu ūdeni, samaisa un sautē 15 minūtes.
  8. Kad gaļa ir kļuvusi mīksta, pievieno lielos gabalos sagrieztus kartupeļus.
  9. Kad kartupeļi ir kļuvuši mīksti, gulašs ir gatavs.
  10. Izslēdz uguni un, nenoņemot vāku, mazliet atstāj nostāvēties.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes