Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un sieru

Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un sieru Foto: Kartupeļu sacepums ar malto gaļu un sieru

Sastāvdaļas

  • 500-700 g kartupeļu
  • 500-700 g maltās gaļas
  • 2 vidēja lieluma sīpoli
  • 100 g cieta siera
  • 50 g sviesta
  • tomāti
  • sāls
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Kartupeļus vāra sālsūdenī, ar visu mizu, mizu novelk, sastampā, pievienojot sviestu.
  2. Sīpolu sīki sagriež, pievieno maltajai gaļai. 
  3. Malto gaļu ar sīpoliem apcep pannā, pieber mazliet sāls.
  4. Tomātus sagriež šķēlītēs. 
  5. Veidni kārtīgi ietauko ar sviestu.
  6. Liek pusi sastampāto kartupeļu. 
  7. Virsū kartupeļiem liek apcepto malto gaļu - izlīdzina.
  8. Gaļai liek virsū otro daļu, sastampātos kartupeļus. 
  9. Virsū izkārto tomātu šķēlītes. 
  10. Pārkaisa ar rupji rīvētu sieru. 
  11. Cep 200°C temperatūrā, 20 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes